20150912_161132.jpg

PITKÄSTÄ aikaa keittiössäni leivottiin. En muistakaan milloin viimeks olisin kakkua väsännyt? Ehkä silloin omille synttäreilleni sen juustokakun. Ollaan me kesän aikana muuten leivottu Ronjan kaa, hän on moiseen puuhaan tykästynyt. Välillä joutuu sanomaan että EI tänään, koska kuka kaikki herkut syö mitä me leivotaan? Hmm.. no ME kaks. Mutta tosiaan, nyt leivottiin kummipoikani 2-vee synttäreille. Autokakku oli toiveena, ensin mietittiin että hifistelläänkö ja tehdään ihan auto.. Mutta sit päästiin kummipojan äidin kaa yhteisymmärrykseen että mennään helpomman kautta kun siihen vielä on mahdollisuus. Tulevaisuudessa kun lapset osaavat pyytää minkälaista kakkua haluaa asia on erikseen.

Kakussa on täytteenä vadelmamoussea ja vanilijamoussea. Mielestäni kakku jäi kaipaamaan jotain, oli aivan liian miedon makuista. Kyllä mousset maistuivat hyviltä mutta kakku jäi kaipaamaan sitä jotain, ainakin omasta mielestäni. Toisaalta, itse olen aina niin kriittinen omia tekeleitä vastaan niin mun mielipiteitä ei kannata ees kuunnella. Yllättävän hyvin meni tälläkin kertaa kakkukuvan kanssa ja kaikki onnistui erittäin hyvin. Kakku ei tippunut maahan eikä mitään sellaista tapahtunu :) Päivänsankarille unohdettiin vaan laulaa! Ronja muisti laulun vasta kun kotiin päästiin. Jotenkin se siinä tohinan keskellä jäi kokonaan. Ja nyt harmittaa! Toivottavasti jätkälle ees eilen laulettiin.

**

Tänään oltiin aamulla pihassa leikkimässä. Sitten Ronjan kerhokaveri käveli ohi äitinsä ja pikkusiskon kanssa, vilkuteltiin niille ja sit ne tuli kanssamme leikkimään. Se on ihanaa että Ronja on löytänyt kavereita kerhosta, mun sydäntä lämmittää ettei se aina enään roiku minussa. Niin tohkeissaan leikki tytöt ettei millään ois malttanu lopettaa, päätettiin siinä sitten että huomenna otetaan uusiks. Käydään kattomassa millaiset leikit tytöt niitten pihassa huomenna kehittelee. Loistavaa! Ronja kaipaakin kavereita.

Kerhossakin on tykännyt hurjan paljon olla! Mut sen mä vähän arvasinkin että tulee tykkäämään koska on niin sosiaalinen ja reipas (kun sille päälle sattuu!). Nyt rakennettiin Ronjan huoneeseen maja ja se vaatii että lähen sen kanssa sinne leikkimään. Joten kai se on mentävä hetkeksi edes. Kerrankin kun meillä on aikaa leikkiä kahdestaan. Ramsus nukkuu, toivottavasti hyvät päikkärit.