Mun jalat on vieläkin kipeenä siitä viime viikkoisesta rullaluistelusta, vieläkin. Huoh. Olisin niin halunnut päästä taas uudestaan rullailee mut enpä taida lähteä ennen kun nää ihanat rakot paranee kunnolla. Tuntuu että ne vaan kokoajan aukee uudelleen, ettei ne ikinä parane. Saaketti!

Tää viikko on kuulkas ollut tehokas viikko, ollaan päästy Niinan kanssa yhdessä salille ja ai että mitä juhlaa se onkin ollut! Ollaan rääkätty toisiamme ihan huolella. Salilla on kivaa käydä yksinkin mutta kyllä se myös on niin mukavaa kun siinä on joku potkimassa sua perseelle! Eilisen salipäivän jälkeen onkin tuntunut ihan kivasti jaloissa ja pepussa joten tikiksen Booty haasteen suorittaminen tänään oli melko rääkkäystä. Teki mieli olla tekemättä kokonaa mutta ei voinut jättää väliin, ei mitenkään. Ai mikä booty haaste? Käy lukemassa tikiksen sivuilta lisää (http://www.tikis.fi). Näitä haasteitahan on facebookissa nyt jatkuvalla syötöllä mut se on ihan kivaa. Tuo vähän piristystä arkeen.

Eilen naureskelin kun istuin koneella, aiemmin selailin puhelimella sekä koneella aina ja jatkuvasti kaikkia mahdollisia leivonta blogeja yms. Kaikkia ohjeita piti tutkia lähempää ja mietiskellä miten niitä vois kehitellä omanlaiseks ja se että niitä pääsis kokeilee, sitä odotti eniten. Nyt oon hylännyt kaikki herkkusivustot, alkaa vaan ärsyttää kun löytyy niin paljon kivaa kokeiltavaa ja kun nyt ei vaan kykene/pysty. Yritän sit mielummin motivoida itteeni treeniblogeilla sekä treenivaatteilla ;) Googlailen niitä sit tällä hetkellä.

Ens viikonlopuks meinasin kuitenkin ehkä leipoa itselleni synttärikakun! Himottais tehdä se valkosuklaa-limejuustokakku. Jos sitä nyt vaikka päästäis maistamaan? Mullahan on tosiaan synttärit sit maanantaina (15pvä). Ronja kysyi eilen että ketä kaikkia meinasin syntymäpäiväjuhliini kutsua. Hihi. Vastasin hänelle että Äiti on jo sen verran vanha ettei äidin synttäreitä enään samalla tavalla juhlita, jospa me vaan perheen kesken syödään kakkua ja pyydetään sit muita sitä maistamaan jos siltä tuntuu. Mut on se ihanaa että Ronjan mielestä äidinkin kuuluisi juhlia syntymäpäivää.. Ja jos totta puhutaan, mun tekisi mieli päästä juhlimaan niitä. Tekisi mieli päästä pämppää. Ronjan mielestä äiti voi huomenna lähteä pämppää, isi joutaa katsomaan Rasmusta.. Hahah! Mut ei huomenna.. Viikon päästä, ehkä?

Mitenkäs mun herkkulakko? Nooo, suhteellisen hyvin. Kahvisoftiksen join puoliks kun oltiin Niinan kaa käymässä Matkuksessa (käytiin keskiviikkona kahdestaan, ilman lapsia! Vähän shoppailemassa. Oli oikein kivaa). Tänään käytiin myös kaupungilla pyörähtää niin ostettiin molemmat vähän irtokarkkeja, mut ei niitä paljon voinut syödä kun iski jo paha olo. JESJESJES, niin sen kuuluu mennä!  Ronja ja Toni lähti tänään mökille joten ollaankin Rasmuksen kaa kaksistaan kotona. Suurimman osan päivästä vietettiin Niinan ja Jimin kaa, herkutellen :D

Mun tekisi mieli leipoa, mutta minne ja kenelle? Plahh! Ystävän lapsen ristiäisiin pitäisi tehdä semmoiset tennarit, peukut pystyyn että onnistun ekalla kerralla! Vielä kun aikaa löydän niiden tekemiseen.. Miten tää voikin olla näin kiireellistä tää mun elämä? Miten mä enään kerkeen mitään tekemään kun joskus on aika palata töihin? Äääh, alkaa jo ahdistaa.