20150429_111820.jpg

Ystävä sen keksi, ei tää kakku mikään sateenkaarikakku pitänyt ollakaan, vaan ilmiselvä vaahtokarkkikakku. Tarkemmin kun ajattelee ja kattelee niin kyllä, selkee vaahtiskakku. Yllättävää kyllä, makukin saattoi muistuttaa vaahtokarkkia. Joten kun luulin epäonnistuneen täydellisesti olinkin saanut jotain aivan muuta aikaiseksi. Kiille ei pelastusyrityksistä huolimatta sopinut kakkuun ollenkaan. Eilen ajattelin fiksuna että saan sen silleen pelastettua mutta eheii. Ois pitänyt jättää se kokonaan pois! Suklaa ja nomparellit ois rittänyt koristeiksi täydellisesti! Tiedänpähän seuraavan kerran sen sit ;) Tätä voi tehdä hyvinkin joskus uudestaan! Täytyy vaan hioa maku täydelliseksi!

Pääsin salillekin tänään, keho kiittää. Mä niin tykkään tästä tunteesta, kun tietää että on tehnyt jotain! Ronjakin onneksi viihtyi parkissa oikein hyvin! Huomenna pääsee uudestaan ja mä käyn poitsun kaa kokeilees sitä vauvajumppaa.

Mitäs vappuna tapahtuu? Ei hajuakaan. Taidetaan käydä mökillä ainakin. Sunnuntaina olisi Ronjan serkun 4 vee synttärit! Mun tekisi mieli leipoa munkkeja.. Mut en tiiä kerkeenkö/jaksanko kuitenkaan. Ne on meinaa aika työläitä! Mutta ai että että olisi hyviä.. Täytyykö sittenkin lisätä munkki ainekset huomiseen kauppa lappuun? Jos vaikka innostuisikin illasta niitä tekemään.. Vois viedä sit mökille niitä niin ei tarttis ite (Ronjan kaa) kaikkia syödä! Heh.