Noniin, päätin ryhtyä tähän leikkiin taas. Osittain sen takia koska facebookki menee tukkoon kaikista leipomiskuvista yms. Ajattelin että on helpompaa päivittää tänne sen mitä haluaa ja käyköön sitten ne lukemassa ketä kiinnostaa.

Mä olen Janita, kahden lapsen äiti Jyväskylästä. Tällä hetkellä olen mammalomalla ja noi lapsukaiset osaa pitää mut kiireisenä joten en tiedä miten ja milloin tänne muka mitään kerkeen päivittelemään. Joten katsotaan kauanko tää into kestää, heh. Tykkään leivoskella kaiken näköisiä makeita ällötyksiä, joskus innostun vähän liikaakin (varsinkin tuossa äitysloman alussa kun vauva ei vielä ollut syntyny). Nyt on viikonloppuna edessä meillä ristiäiset jonne itse tietenkin hoidan kaikki tarjottavat. Äitini saapuu huomenna Turusta vähän auttamaan, tai lähinnä viihdyttämään lapsia jotta saan keskittyä leipomiseen. Ihan kivaa!

Työn alla on tällä hetkellä ristiäiskakun koristeet, päätin tehdä ne kuuluisat tennarit. Ensimmäinen yritys meni p*rseelleen, toinen onnistui jo hiukan paremmin (itse en niitä kuitenkaan vielä hyväskynyt). Täytyy yrittää ainakin vielä kerran, jospa niistä tulisi täydelliset ja kelpaisi tälle perfektionistille? Kuvia luomuksista tulee kunhan saan aikaiseks siirtää ne puhelimesta koneelle.

Nyt koittaa aamupalan aika ja katsotaan mitä päivä tuo tullessaan, ainakin toi keli on mitä on joten ei tee ees mieli lähteä ulkoilemaan!